Wynik wyszukiwania
Zapytanie: PRZETWÓRSTWO ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000106155
Tytuł oryginału: Procesy przetwórcze żywności pochodzenia roślinnego i ich istotny wpływ na jakość przetworów.
Autorzy: Joanna Płonka.
Źródło: W: IX Polska Konferencja Chemii Analitycznej "Chemia analityczna to ciągłe wyzwania", Poznań, 6-10 lipca 2015 r. Abstrakty. [B.m.] : [b.w.], 2015, s. 383
Słowa kluczowe polskie: przetwórstwo żywności ; związek endogenny
Słowa kluczowe angielskie: food processing ; endogenous compound
Typ publikacji: K
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


2/2
Nr opisu: 0000106110
Tytuł oryginału: Chromatografia cieczowa w analityce żywności na różnych etapach produkcji.
Autorzy: Joanna Płonka.
Źródło: W: Chromatografia jonowa 2013. Praca zbiorowa. Pod red. Rajmunda Michalskiego. Zabrze : Instytut Podstaw Inżynierii Środowiska Polskiej Akademii Nauk, 2013, s. 181-194, bibliogr. 36 poz.
ISBN: 978-83-60877-96-8
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,7
Słowa kluczowe polskie: chromatografia cieczowa ; przemysł spożywczy ; witaminy ; przetwórstwo żywności
Słowa kluczowe angielskie: liquid chromatography ; food industry ; vitamins ; food processing
Typ publikacji: U
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie