Wynik wyszukiwania
Zapytanie: PROCES PERIODYCZNY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000079933
Tytuł oryginału: Porównanie procesu ciągłego i periodycznego oziębienia produktów spożywczych.
Tytuł w wersji angielskiej: The comparison continuous and periodic cooling methods for food products
Autorzy: Joachim** Kozioł, Wiesław Gazda.
Źródło: W: X Sympozjum Wymiany Ciepła i Masy, Świeradów Zdrój, Polska, 14-18 września 1998 = X Symposium of Heat and Mass Transfer. Cz. 2. Wrocław : Oficyna Wydaw. Politechniki Wrocławskiej, 1998, s. 487-492, bibliogr. 6 poz.
Organizator: Polska Akademia Nauk. Komitet Termodynamiki i Spalania. Instytut Techniki Cieplnej i Mechaniki Płynów Politechniki Wrocławskiej
Seria: (Prace Naukowe Instytutu Techniki Cieplnej i Mechaniki Płynów Politechniki Wrocławskiej ; nr 53 Seria: Konferencje ; nr 9 0324-9395)
Słowa kluczowe polskie: schładzanie ; zamrażanie ; produkt spożywczy ; proces ciągły ; proces periodyczny
Słowa kluczowe angielskie: cooling ; freezing ; food product ; continuous process ; periodic process
Typ publikacji: RK
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie