Wynik wyszukiwania
Zapytanie: OCET
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000089720
Tytuł oryginału: Biocomponent determination in vinegars with the help of 14C measured by liquid scintillation counting
Autorzy: Konrad Tudyka, Jacek Pawlyta.
Źródło: -Food Chem. 2014 vol. 45, s. 614-616, bibliogr. 26 poz.
Impact Factor: 3.391
Punktacja MNiSW: 40.000
p-ISSN: 0308-8146
DOI:
Słowa kluczowe polskie: radiowęgiel ; C14 ; kwas octowy ; ocet ; biokomponent ; LSC
Słowa kluczowe angielskie: radiocarbon ; 14C ; acetic acid ; vinegar ; biocomponent ; LSC
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie