Wynik wyszukiwania
Zapytanie: OBIEKT GASTRONOMICZNY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przej¶cie do opcji zmiany formatu | Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000100687
Tytuł oryginału: Modernizacja przestrzeni publicznej poprzez wprowadzenie gastronomii do obiektów handlowych.
Tytuł w wersji angielskiej: Modernization of public space by introducing gastronomy to shopping centres
Autorzy: Rafał Radziewicz-Winnicki.
¬ródło: W: Badania interdyscyplinarne w architekturze 1. BIWA 1. Monografia konferencyjna. [Dokument elektroniczny]. T. 2, Przestrzenie publiczne w mie¶cie. Red. Beata Komar, Joanna Biedrońska, Anna Szewczenko. Gliwice : Wydział Architektury Politechniki ¦l±skiej, 2015, dysk optyczny (CD-ROM) s. 27-38, bibliogr. 4 poz.
ISBN: 978-83-936574-5-2
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,5
Słowa kluczowe polskie: obiekt gastronomiczny ; bistro ; przestrzeń publiczna ; obiekt handlowy ; modernizacja
Słowa kluczowe angielskie: gastronomy facility ; bistro ; public space ; commercial building ; modernization
Typ publikacji: RK
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w P¦l.
Lokalizacja ¬ródła: P¦l.
Informacje o dostępie open-access: open-access-licence: CC-BY
Dostęp BCP¦:


stosuj±c format:
Nowe wyszukiwanie