Wynik wyszukiwania
Zapytanie: METODA WSTRZĄSANIA KOLBY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000073800
Tytuł oryginału: Evaluation of the lipophilicty of selected uridine derivatives by use of RP-TLC, shake-flask, and computational methods
Autorzy: Jadwiga* Paszkowska, B. Kania, Ilona Wandzik.
Źródło: -J. Liq. Chromatogr. Relat. Technol. 2012 vol. 35 iss. 9, s. 1202-1212, bibliogr. 29 poz.
Impact Factor: 0.565
Punktacja MNiSW: 20.000
p-ISSN: 1082-6076
e-ISSN: 1520-572X
DOI:
Słowa kluczowe polskie: współczynnik podziału ; parametry lipofilowości ; lipofilowość ; metoda wstrząsania kolby ; urydyna
Słowa kluczowe angielskie: partition coefficient ; lipophilicity parameters ; lipophilicity ; shake-flask method ; uridine
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie