Wynik wyszukiwania
Zapytanie: KOMPOZYCJA ŻYWIENIOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000112683
Tytuł oryginału: Ionic liquid-based ultrasound-assisted extraction coupled with liquid chromatography to determine isoflavones in soy foods
Autorzy: Sylwia Magiera, A. Sobik.
Źródło: -J. Food Compos. Anal. 2017 vol. 57, s. 94-101, bibliogr.
Impact Factor: 2.956
Punktacja MNiSW: 35.000
p-ISSN: 0889-1575
e-ISSN: 1096-0481
DOI:
Słowa kluczowe polskie: izoflawon ; analiza żywności ; kompozycja żywieniowa ; ciecz jonowa ; chromatografia jonowa ; ekstrakcja ultradźwiękowa
Słowa kluczowe angielskie: isoflavone ; food analysis ; food composition ; ionic liquid ; ionic chromatography ; ultrasonic extraction
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


2/2
Nr opisu: 0000113206
Tytuł oryginału: The influence of processing technique on the catecholamine and indolamine contents of fruits
Autorzy: Joanna Płonka, A. Michalski.
Źródło: -J. Food Compos. Anal. 2017 vol. 57, s. 102-108, bibliogr. 22 poz.
Impact Factor: 2.956
Punktacja MNiSW: 35.000
p-ISSN: 0889-1575
e-ISSN: 1096-0481
Słowa kluczowe polskie: analiza żywności ; kompozycja żywieniowa ; aminy biogenne ; temperatura ; owoc ; HPLC
Słowa kluczowe angielskie: food analysis ; food composition ; biogenic amines ; temperature ; fruit ; HPLC
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie