Wynik wyszukiwania
Zapytanie: KAKAO
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000106157
Tytuł oryginału: Kofeina i jej metabolity w kakao i produktach czekoladowych.
Autorzy: Joanna Płonka, Celina Pieszko, J. Pindel.
Źródło: W: IX Polska Konferencja Chemii Analitycznej "Chemia analityczna to ciągłe wyzwania", Poznań, 6-10 lipca 2015 r. Abstrakty. [B.m.] : [b.w.], 2015, s. 417
Słowa kluczowe polskie: metyloksantyny ; kakao ; czekolada ; metabolizm kofeiny
Słowa kluczowe angielskie: methylxanthines ; cocoa ; chocolate ; caffeine metabolism
Typ publikacji: K
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


2/2
Nr opisu: 0000098576
Tytuł oryginału: Simultaneous determination of biogenic amines and methylxanthines in foodstuff - sample preparation with HPLC-DAD-FL analysis
Autorzy: Irena** Baranowska, Joanna Płonka.
Źródło: -Food Anal. Methods 2015 vol. 8 iss. 4, s. 963-972, bibliogr. 42 poz.
Impact Factor: 2.167
Punktacja MNiSW: 30.000
p-ISSN: 1936-9751
e-ISSN: 1936-976X
DOI:
Słowa kluczowe polskie: aminy biogenne ; metyloksantyny ; kakao ; czekolada ; bób ; ekstrakcja ; HPLC
Słowa kluczowe angielskie: biogenic amines ; methylxanthines ; cocoa ; chocolate ; broad beans ; banana ; extraction ; HPLC
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Informacje o dostępie open-access: open-access-licence: OTHER
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie