Wynik wyszukiwania
Zapytanie: EKSTRAKCJA ULTRAD¬WIĘKOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przej¶cie do opcji zmiany formatu | Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000112683
Tytuł oryginału: Ionic liquid-based ultrasound-assisted extraction coupled with liquid chromatography to determine isoflavones in soy foods
Autorzy: Sylwia Magiera, A. Sobik.
¬ródło: -J. Food Compos. Anal. 2017 vol. 57, s. 94-101, bibliogr.
Impact Factor: 2.956
Punktacja MNiSW: 35.000
p-ISSN: 0889-1575
e-ISSN: 1096-0481
DOI:
Słowa kluczowe polskie: izoflawon ; analiza żywno¶ci ; kompozycja żywieniowa ; ciecz jonowa ; chromatografia jonowa ; ekstrakcja ultradĽwiękowa
Słowa kluczowe angielskie: isoflavone ; food analysis ; food composition ; ionic liquid ; ionic chromatography ; ultrasonic extraction
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w P¦l.
Dostęp on-line:


stosuj±c format:
Nowe wyszukiwanie