Wynik wyszukiwania
Zapytanie: CZERWONE WINO
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000071291
Tytuł oryginału: Development and validation of a UHPLC method for the determination of flavonoids in red wine
Autorzy: Irena** Baranowska, Sylwia Magiera.
Źródło: -J. AOAC Int. 2011 vol. 94 iss. 3, s. 786-794, bibliogr. 26 poz.
Impact Factor: 1.199
p-ISSN: 1060-3271
e-ISSN: 1944-7922
Słowa kluczowe polskie: flawonoidy ; czerwone wino ; rutyna ; katechina ; chromotografia
Słowa kluczowe angielskie: flavonoids ; red wine ; rutin ; catechin ; chromatography
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


2/2
Nr opisu: 0000081396
Tytuł oryginału: Oznaczanie flawonoidów w czerwonym winie metodą chromatografii cieczowej.
Tytuł w wersji angielskiej: Determination of flavonoids in red wine samples by liquid chromatography
Autorzy: Irena** Baranowska, Sylwia Magiera.
Źródło: W: Aktualne problemy chemii analitycznej. III Seminarium naukowe. Red. Irena Baranowska [i in.]. Katowice : Wydaw. Górnośląskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk im. W. Roździeńskiego, 2009, s. 9, bibliogr. 2 poz.
Organizator: Komisja Nauk Chemicznych przy Oddziale PAN w Katowicach, Zakład Chemii Analitycznej Instytutu Chemii Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, Katedra Chemii Ogólnej i Analitycznej Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
Słowa kluczowe polskie: flawonoidy ; czerwone wino ; chromatografia cieczowa
Słowa kluczowe angielskie: flavonoids ; red wine ; liquid chromatography
Typ publikacji: K
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie