Wynik wyszukiwania
Zapytanie: ANALIZA RUTYNOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000135378
Tytuł oryginału: Rapid method for the determination of citrate, phosphate and sulfite in seafood by capillary zone electrophoresis
Autorzy: S. Goncalves, V. R. Alves, S. O. Perez, Marli Ferreira, H. Daguer, M. L. A. de Oliveira, G. A. Micke, L. Vitali.
Źródło: -Food Chem. 2020 vol. 321, art. no. 126705 s. 1-7, bibliogr. 30 poz.
Impact Factor: 6.306
Punktacja MNiSW: 200.000
p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072
DOI:
Słowa kluczowe polskie: dodatki żywieniowe ; metoda pośrednia ; kontrola jakości ; analiza rutynowa ; metoda separacji
Słowa kluczowe angielskie: food additives ; indirect method ; quality control ; routine analysis ; separation method
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie