Wynik wyszukiwania
Zapytanie: ACETAL CUKRU
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000127864
Tytuł oryginału: Study on protein release from hydrolytically degradable hydrogels governed by substituent effects in trehalose-based crosslinker and network properties
Autorzy: Małgorzata Burek, Klaudia Kubic, Izabela Nabiałczyk, Sylwia Waśkiewicz, Ilona Wandzik.
Źródło: -Eur. Polym. J. 2019 vol. 111, s. 123-133, bibliogr. 33 poz.
Impact Factor: 3.741
Punktacja MNiSW: 35.000
p-ISSN: 0014-3057
e-ISSN: 1873-1945
DOI:
Słowa kluczowe polskie: trehaloza ; acetal cukru ; uwalnianie białka
Słowa kluczowe angielskie: trehalose ; sugar acetal ; protein release ; acid-labile crosslinker ; pH-degradable hydrogel
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie