Wynik wyszukiwania
Zapytanie: PERIODIC FREEZING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000011923
Tytuł oryginału: Krystalizacja wody w produktach a ich periodyczne zamrażanie.
Tytuł w wersji angielskiej: Ice crystallisation in the high-water content products considering periodic freezing
Autorzy: Joachim** Kozioł, Wiesław Gazda, Krzysztof* Banasiak, Aleksander* Szydło.
Źródło: W: Kongres nauki Politechniki Śląskiej Wydziału Inżynierii Środowiska i Energetyki z okazji 60-lecia Uczelni. 50-lecie kierunku Inżynieria Środowiska. Gliwice : Wydaw. Politechniki Śląskiej, 2005, s. 231-239, bibliogr. 11 poz.
Słowa kluczowe polskie: żywność ; zamrażanie produktów ; zamrażanie periodyczne ; krystalizacja wody ; krystalizacja lodu ; stanowisko badawcze
Słowa kluczowe angielskie: food ; products freezing ; periodic freezing ; water crystallisation ; ice crystallization ; test stand
Typ publikacji: U
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Lokalizacja Źródła: PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie