Wynik wyszukiwania
Zapytanie: MEAT PRODUCT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000017174
Tytuł oryginału: Badania składu elementarnego i właściwości kalorycznych produktów zwierzęcych.
Autorzy: Andrzej Wandrasz, Anna Wandrasz.
Źródło: W: Paliwa z odpadów. T. 5: [Materiały z V międzynarodowej konferencji, Kudowa Zdrój, 19-21 października 2005]. Praca zbiorowa pod red. Janusza W. Wandrasza, Krzysztofa Pikonia. Gliwice : Helion, 2005, s. 99-101, bibliogr. 6 poz.
ISBN: 83-246-0417-0
Organizator: [Katedra Technologii i Urządzeń Zagospodarowania Odpadów. Politechnika Śląska w Gliwicach, Polskie Zrzeszenie Inżynierów i Techników Sanitarnych. Oddział Katowice]
Słowa kluczowe polskie: produkt mięsny ; odpady zwierzęce ; utylizacja termiczna ; wartość opałowa
Słowa kluczowe angielskie: meat product ; animal waste ; thermal utilization ; calorific value
Typ publikacji: RK
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Lokalizacja Źródła: PŚl. sygn. 114317


stosując format:
Nowe wyszukiwanie