Wynik wyszukiwania
Zapytanie: HONEY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000097642
Tytuł oryginału: Porównanie bakteriobójczego działania różnych typów miodów i propolisu na bakterie gramdodatnie i gramujemne.
Autorzy: B. Mika, B. Tynka, Aleksandra Ziembińska-Buczyńska.
Źródło: W: Podstawy biotechnologii środowiskowej - trendy, badania, implementacje. Praca zbiorowa. T. 6. Pod red. Grzegorza Cemy. Gliwice : Katedra Biotechnologii Środowiskowej. Politechnika Śląska, 2014, s. 79-89, bibliogr. 14 poz.
ISBN: 978-83-916768-6-8
Uwagi: Referat wygłoszony na XX Ogólnopolskim Seminarium Studentów i Doktorantów "Biotechnologia Środowiskowa", Wisła - Jarzębata, 26 lutego - 1 marca 2014 r.
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,65
Słowa kluczowe polskie: miód ; propolis ; działanie antybakteryjne ; mikroorganizm
Słowa kluczowe angielskie: honey ; propolis ; antibacterial activity ; microorganism
Typ publikacji: RK
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Lokalizacja Źródła: PŚl. sygn. CzO1 141564


stosując format:
Nowe wyszukiwanie