Wynik wyszukiwania
Zapytanie: FRUIT INFUSION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000117684
Tytuł oryginału: Zawartość garbników polifenoli w nalewkach owocowych.
Autorzy: Celina Pieszko, J. Jeżycki.
Źródło: W: Nauka i przemysł. Metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości. Red. Dorota Kołodyńska. Lublin : Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej. Wydział Chemii, 2017, s. 260-261, bibliogr. 5 poz.
ISBN: 978-83-945225-3-7
Punktacja MNiSW: 20.000
Słowa kluczowe polskie: garbniki ; polifenole ; nalewka owocowa
Słowa kluczowe angielskie: tannins ; polyphenols ; fruit infusion
Typ publikacji: U
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie