Wynik wyszukiwania
Zapytanie: LYCIUM BARBARUM L
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000102339
Tytuł oryginału: Chromatographic determination of phenolic acids and flavonoids in Lycium barbarum L. and evaluation of antioxidant activity
Autorzy: Sylwia Magiera, M. Zaręba.
Źródło: -Food Anal. Methods 2015 vol. 8 iss. 10, s. 2665-2674, bibliogr. 26 poz.
Impact Factor: 2.167
Punktacja MNiSW: 30.000
p-ISSN: 1936-9751
e-ISSN: 1936-976X
DOI:
Słowa kluczowe polskie: fenolokwasy ; flawonoid ; chromatografia cieczowa ; kolcowój pospolity
Słowa kluczowe angielskie: phenolic acids ; flavonoid ; liquid chromatography ; Lycium barbarum L.
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Informacje o dostępie open-access: open-access-licence: CC-BY
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie