Wynik wyszukiwania
Zapytanie: ASPERGILLUS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000085002
Tytuł oryginału: Zagrożenia związane z obecnością mitotoksyn w żywności.
Autorzy: Julia* Mikołajczyk, Beata Cwalina.
Źródło: W: Podstawy biotechnologii środowiskowej - trendy, badania, implementacje. Praca zbiorowa. T. 4. Pod red. Anny Węgrzyn. Gliwice : Katedra Biotechnologii Środowiskowej. Politechnika Śląska, 2012, s. 273-280, bibliogr. 19 poz.
ISBN: 978-83-916768-4-4
Uwagi: Referat wygłoszony na XVIII Ogólnopolskim Seminarium Studentów i Doktorantów "Biotechnologia Środowiskowa", Wisła - Jarzębata, 29 lutego - 3 marca 2012 r.
Słowa kluczowe polskie: mikotoksyna ; pleśń ; organizm żywy ; choroba ; Aspergillus ; Penicillium ; Fusarium ; grzyby pleśniowe ; prawo europejskie
Słowa kluczowe angielskie: mycotoxin ; mould ; living organism ; disease ; Aspergillus ; Penicillium ; Fusarium ; mould fungi ; European law
Typ publikacji: RK
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Lokalizacja Źródła: PŚl. sygn. 147696


stosując format:
Nowe wyszukiwanie