Wynik wyszukiwania
Zapytanie: STEBEL MICHAŁ
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/4
Nr opisu: 0000131864
Tytuł oryginału: Experimental investigation of the fluid flow inside a hydrofluidisation freezing chamber
Autorzy: Michał Palacz, Wojciech Adamczyk, Edyta Piechnik, Michał Stebel, Jacek Smołka.
Źródło: -Int. J. Refrig. 2019 vol. 107, s. 52-62, bibliogr. 25 poz.
Impact Factor: 3.177
Punktacja MNiSW: 140.000
p-ISSN: 0140-7007
e-ISSN: 1879-2081
DOI:
Słowa kluczowe polskie: analiza eksperymentalna ; zamrażanie żywności ; projekt HF ; PIV ; hydrofluidyzacja ; zamrażanie
Słowa kluczowe angielskie: experimental analysis ; food freezing ; HF design ; PIV ; hydrofluidisation ; freezing
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


2/4
Nr opisu: 0000131943
Tytuł oryginału: Experimental investigation of velocity-augmented barriers for tidal turbines.
Autorzy: L. Cappietti, L. Ciappi, A. Esposito, D. Fiaschi, G. Manfrida, Bartłomiej Melka, Marcin Nowak, I. Simonetti, Michał Stebel, Jacek Smołka, L. Talluri.
Źródło: W: 14th Conference on Sustainable Development of Energy, Water and Environment Systems, October 1-6, 2019, Dubrovnik, Croatia. Book of abstracts. Ed. by: Marco Ban [et al.]. Zagreb : Faculty of Mechanical Engineering and Naval Architecture, 2019, s. 189
Organizator: University of Zagreb. Zagreb. Croatia, Instituto Superior Tecnico. Lisbon. Portugal
Seria: (Book of Abstracts (Dubrovnik Conference on Sustainable Development of Energy, Water and Environment Systems) ; 1847-7186)
Typ publikacji: K
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


3/4
Nr opisu: 0000132720
Tytuł oryginału: Numerical modelling of food products freezing process for hydrofluidisation method.
Autorzy: Michał Stebel.
Źródło: W: Zrównoważony rozwój energetyki oraz symulacje numeryczne przepływów masy i energii. Sympozjum naukowe Studenckiego Koła Naukowego Techniki Cieplnej im. Stanisława Ochęduszki, 5-7 czerwca 2019, Szczyrk, Polska. Zbiór artykułów konferencyjnych. Praca zbiorowa. Pod red.: Wojciecha Stanka i Jakuba Bodysa. Gliwice : Instytut Techniki Cieplnej. Wydział Inżynierii Środowiska i Energetyki. Politechnika Śląska, 2019, s. 204-216, bibliogr. 25 poz.
ISBN: 978-83-61506-50-8
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,5
Słowa kluczowe polskie: zamrażanie żywności ; hydrofluidyzacja ; krzepnięcie ; właściwości żywności ; CFD
Słowa kluczowe angielskie: food freezing ; hydrofluidisation ; solidification ; food properties ; CFD
Typ publikacji: RK
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


4/4
Nr opisu: 0000131150
Tytuł oryginału: Numerical modelling of refrigerant flow field inside hydrofluidisation food freezing system.
Autorzy: Michał Stebel, Jacek Smołka, Michał Palacz, Wojciech Adamczyk, Edyta Piechnik.
Źródło: W: Proceedings of the 32nd International Conference on Efficiency, Cost, Optimization, Simulation and Environmental Impact of Energy Systems. ECOS 2019, Wrocław, Poland, 23-28 June 2019. [Dokument elektroniczny]. Ed. by Wojciech Stanek, Paweł Gładysz, Sebastian Werle, Wojciech Adamczyk. Gliwice : Institute of Thermal Technology. Silesian University of Technology, 2019, pamięć USB (PenDrive) s. 3369-3380, bibliogr. 12 poz.
ISBN: 978-83-61506-51-5
Organizator: Silesian University of Technology. Institute of Thermal Technology. Gliwice. Poland, Wroclaw University of Science and Technology. Faculty of Mechanical and Power Engineering. Wroclaw. Poland
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,5
Typ publikacji: RK
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie