Wynik wyszukiwania
Zapytanie: MICHALSKI A
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000113206
Tytuł oryginału: The influence of processing technique on the catecholamine and indolamine contents of fruits
Autorzy: Joanna Płonka, A. Michalski.
Źródło: -J. Food Compos. Anal. 2017 vol. 57, s. 102-108, bibliogr. 22 poz.
Impact Factor: 2.956
Punktacja MNiSW: 35.000
p-ISSN: 0889-1575
e-ISSN: 1096-0481
Słowa kluczowe polskie: analiza żywności ; kompozycja żywieniowa ; aminy biogenne ; temperatura ; owoc ; HPLC
Słowa kluczowe angielskie: food analysis ; food composition ; biogenic amines ; temperature ; fruit ; HPLC
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


2/2
Nr opisu: 0000070166
Tytuł oryginału: Prediction of glycans synthesised in exposed to ionizing radiation.
Tytuł w wersji polskiej: Predykcja glikanów syntetyzowanych w komórkach poddanych działaniu promieniowania jonizującego
Autorzy: Roman Jaksik, Anna Lalik, A. Michalski, Joanna Rzeszowska-Wolny.
Źródło: W: Automatyzacja procesów dyskretnych. Teoria i zastosowania. T. 2. Pod red. Andrzeja Świerniaka i Jolanty Krystek. Gliwice : Wydaw. Pracowni Komputerowej Jacka Skalmierskiego, 2010, s. 73-80, bibliogr. 10 poz.
Słowa kluczowe polskie: struktura cukrów ; ekspresja genów ; glikan
Słowa kluczowe angielskie: sugars structure ; gene expression ; glycan
Typ publikacji: U
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie