Wynik wyszukiwania
Zapytanie: KLOCKIEWICZ A
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000048057
Tytuł oryginału: Badanie zdolności różnych gatunków drożdży do przeprowadzania fermentacji alkoholowej.
Autorzy: M. Iwanow, A. Klockiewicz, Ł. Kot, M. Roś, J. Wiktorczyk, Anna Wiechetek.
Źródło: W: Podstawy biotechnologii środowiskowej - trendy, badania, implementacje. Praca zbiorowa. Pod red. S. Żabczyńskiego. Gliwice : Katedra Biotechnologii Środowiskowej. Politechnika Śląska, 2008, s. 173-178, bibliogr. 7 poz.
Uwagi: Zawiera materiały prezentowane na XV Ogólnopolskim Seminarium Studentów i Doktorantów "Biotechnologia Środowiskowa", Wisła - Jarzębata, 4-5 grudnia 2008 r.
Słowa kluczowe polskie: drożdże ; proces fermentacji ; alkohol etylowy ; destylacja
Słowa kluczowe angielskie: yeast ; fermentation process ; ethanol ; destilation
Typ publikacji: RK
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Lokalizacja Źródła: PŚl. sygn. Cz.01 123521


stosując format:
Nowe wyszukiwanie