Wynik wyszukiwania
Zapytanie: JAROS A
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000081397
Tytuł oryginału: FAAS and ICP-AES for the analysis of selected biological active elements in components of the Polish typical diet.
Autorzy: Irena** Baranowska, Piotr Markowski, Hanna Barchańska, A. Jaros.
Źródło: W: 3rd International IUPAC Symposium on Trace Elements in Food, Rome, Italy, April 1-3, 2009. Abstract book. Eds: F. Cubadda [et al.]. Roma : Instituto Superiore di Sanita, 2009, s. 76
Seria: (ISTISAN Congressi ; 09/C2 0393-5620)
Typ publikacji: K
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


2/2
Nr opisu: 0000088380
Tytuł oryginału: Metoda AAS w analizie wielopierwiastkowej składników diety.
Autorzy: Irena** Baranowska, Piotr Markowski, A. Jaros.
Źródło: W: Nowoczesne metody przygotowania próbek i oznaczania śladowych ilości pierwiastków. Materiały XV Poznańskiego Konwersatorium Analitycznego, Poznań, 20-21 kwietnia 2006 r. Materiały odniesienia a wzorce analityczne. Materiały szkoły naukowej, Poznań, 19 kwietnia 2006 r. Zakład Chemii Analitycznej Wydziału Technologii Chemicznej Politechniki Poznańskiej, Komisja Analizy Nieorganicznej Komitetu Chemii Analitycznej PAN. Poznań : Zakład Poligraficzny Alwers, 2006, s. 72
Słowa kluczowe polskie: analiza wielopierwiastkowa ; AAS ; żywność ; produkt spożywczy
Słowa kluczowe angielskie: multi-elements analysis ; AAS ; food ; food product
Typ publikacji: K
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie