Wynik wyszukiwania
Zapytanie: CHROSZCZ J
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000063975
Tytuł oryginału: Badanie bakteriobójczego wpływu wybranych związków aromatycznych na bakterie gramdodatnie i gramujemne.
Autorzy: D. Buczko, J. Chroszcz, A. Wieczorek, Aleksandra Ziembińska.
Źródło: W: Podstawy biotechnologii środowiskowej - trendy, badania, implementacje. Praca zbiorowa. T. 3. Pod red. S. Żabczyńskiego. Gliwice : Katedra Biotechnologii Środowiskowej. Politechnika Śląska, 2010, s. 257-261, bibliogr. 7 poz.
Uwagi: Referat wygłoszony na XVII Ogólnopolskim Seminarium Studentów i Doktorantów "Biotechnologia Środowiskowa", Wisła - Jarzębata, 1-4 grudnia 2010 r.
Słowa kluczowe polskie: bakteriobójczość ; związki aromatyczne ; kwas mukochlorowy
Słowa kluczowe angielskie: bactericidal ; aromatic compounds ; mucochloric acid
Typ publikacji: RK
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Lokalizacja Źródła: PŚl. sygn. Cz.01 131512


stosując format:
Nowe wyszukiwanie